FEMMAZING

Dit wordt een onvergetelijk festival met de beste female DJ’s de mooiste danseressen, meerdere area’s en muziekstijlen, food, lounge, op een van de vetste locaties in Amsterdam aan het water Ijland!!!

Verwacht maar liefst 5 Area’s vol met vrouwen! 😍

Area 1: Mainstage hosted by Femmazing, met de heerlijkste Urban, Eclectic and Housey hits by de best female DJ’s. (indoor)
Area 2: TBA
Area 3: Floating lounge at the water, chill samen met je girlfriends op het water en laat je insmeren door onze sun protection babes. (outdoor)
Area 4: Femmazing fair met de coolste shops, gadgets, massages, tarrot kaarten lezen and more! (outdoor)
Area 5: Food voor ieder wat wils, er staan ook vegan en glutenvrije opties op het menu. (outdoor)

Overtuigd dat jij hier bij moet zijn? Beleef het women only festival van je leven en kom naar het Femmazing Festival 1ste Pinksterdag! 🌈🌞 Dit festival is voor vrouwen die plezier willen maken, nieuwe contacten willen leggen en hun vrouwelijkheid willen vieren in een veilige en inclusieve omgeving.

Het Festival is meer dan alleen een feest; het is een kans om te inspireren en geïnspireerd te worden door andere vrouwen. Of je nu wilt feesten, een nieuwe vriendin ontmoeten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, dit festival is voor jou.

Dus grijp je vriendinnen, zussen en collega’s en kom op 1ste Pinksterdag (19 mei 2024) van 15:00 tot 23:00 naar het women only festival van 2024!

Date

May 19 2024
Expired!

Time

3:00 am - 11:00 pm
QR Code